Máte slabšiu imunitu, bolievajú vás svaly alebo máte problémy s trávením? Za zdanlivo nesúvisiacimi ťažkosťami môže byť jedna príčina – nedostatok vitamínu D.

V súčasnosti až jedna miliarda ľudí trpí nedostatkom vitamínu D. Jeho nízka hladina je spájaná s rizikom vzniku mnohých ochorení, ako je diabetes, rôzne typy rakoviny, kardiovaskulárne ochorenia, skleróza multiplex a mnohé ďalšie. Aj preto sa dnes vitamínu D hovorí „vitamín desaťročia“. Dostatočný príjem vitamínu D ale nie je možné zabezpečiť len stravou. Dokonca je už známe, že ani niektoré výživové doplnky nie sú efektívne – naše telo ich nemusí správne vstrebávať!

Čo teda môžme robiť?

V našom produkte Moringa Complete sme zabezpečili nielen dostatočné množstvo vitamínu D v dennej dávke, ale aj garanciu vstrebania vitamínu. Moringa Caribbean je totiž zároveň zdrojom horčíka a vápnika, bez ktorých suplementácia vitamínu D nemá význam.

Staráme sa o vás!

Aby sme posilnili účinok Moringy na vašu imunitu, obohatili sme ju aj o kvalitný zdroj vitamínu C – a to o extrakt z plodov šípky, ktorý je spolu s rakytníkom jedným z najlepších prírodných darov C-čka.

Naša strava totiž aj pri najlepšej vôli neobsahuje dostatok vitamínu C. Dôvodom sú veľké nároky nášho organizmu nielen v zimnom období, ale aj pri záťaži, strese alebo pri tréningu.

Ochrana pre všetkých

Keď ste sa rozhodli znížiť príjem živočíšnej stravy – je Moringa Complete ideálnym riešením. Nielen že je vhodná pre vegánov, je obohatená o zdroj vitamínu B12. Problém jeho nedostatku sa prejavuje najmä vo zvýšenej koncentrácii homocysteínu v tele, čo vedie k zvýšenému riziku kardiovaskulárnych ochorení.  Nedostatok vitamínu B12 sa však môže prejaviť aj celkovou únavou a malátnosťou, pri deťoch aj neprospievaním.

Moringa Caribbean Complete zabezpečuje dostatočný prísun dôležitých vitamínov, minerálov a antioxidantov pre ochranu vášho zdravia v každom veku a v čistej prírodnej forme. Vedecké štúdie dokázali, že listy Moringy vykazujú blahodarné účinky na organizmus vďaka pestrému obsahu prírodných účinných látok (polyfenoly, flavonoidy, vitamíny, aminokyseliny, alkaloidy, taníny). Doprajte si zelené zdravie vďaka zosilnenému účinku prírody.