webstránka na rôznych zariadeniach

Moringa Caribbean spúšťa zbrusu nový eshop!

Sme nadšení, že vám môžeme predstaviť náš zbrusu nový eshop Moringa Caribbean na adrese https://www.moringacaribbean.sk/!

Prečo sme sa rozhodli pre zmenu?

Náš pôvodný eshop bežal na platforme OpenCart do roku 2023. Po rokoch úprav a aktualizácií sme sa stretli s rôznymi obmedzeniami a ťažkosťami pri jeho udržiavaní. V roku 2023 sme zvažovali prechod na platformu WordPress Woocommerce, ale po dôkladnom zvážení sme sa v apríli 2024 nakoniec rozhodli pre eshopové riešenie UPGATES.

Po roku prevádzky s UPGATES sme dospeli k záveru, že toto riešenie nie je pre naše potreby ideálne a nevyhovuje našim očakávaniam. Z rôznych dôvodov sme sa preto rozhodli vrátiť k pôvodnému plánu a implementovať WordPress Woocommerce.

Aké zmeny prináša nový eshop?

Od novej platformy očakávame značné zlepšenie užívateľskej skúsenosti pre našich zákazníkov. Tešíme sa na rýchlejšie načítavanie stránok, dokonalé SEO zameranie a väčšiu flexibilitu pri úpravách a implementácii nových funkcií. Vďaka vlastnému riešeniu budeme môcť eshop upravovať na mieru našim špecifickým potrebám a požiadavkám.

Čo to znamená pre vás, našich zákazníkov?

Pri prechode na novú platformu bolo nutné vygenerovať nové heslá pre existujúce účty. Prosím, navštívte stránku https://www.moringacaribbean.sk/my-account/lost-password/ a do políčka vložte emailovú adresu, ktorú ste použili pri registrácii. Na váš email vám bude zaslaný odkaz na resetovanie hesla, kde si budete môcť nastaviť nové heslo.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať emailom na info@moringacaribbean.eu alebo telefonicky na +421 903 289 666.

Tešíme sa na vaše nákupy v našom zbrusu novom eshope Moringa Caribbean!

Nákupný košík
Návrat hore